Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
суботу, 18 лютого 2012 р.

В с.Павелки Андрушівського району згорів пенсіонер

О 7:40 16 лютого черговий телефоніст Андрушівського райвідділу МНС отримав повідомлення, що у с. Павелки горить приватний будинок. До місця пригоди негайно було направлено відділення вогнеборців на чолі з начальником караулу.

Як з’ясувалося, дим, який піднімався над оселею, побачила одна із сусідок. Односельці знали, що старенький, хворий 72-річний пенсіонер, який проживав у цьому будинку, пічкою не користувався, обігрівався електрокаміном, тому вони забили на сполох. До приїзду рятувальників сусіди намагалися дістатися у приміщення, але сильне задимлення та спека не дозволили.

Чоловік вів самотній спосіб життя, але через стан здоров’я був не здатний активно пересуватись. Йому допомагав сусід – солідний, ґрунтовний чоловік. Він підтримував порядок, годував птицю, яка залишалася у господарстві та самого господаря. Того ранку він вже відвідував старенького. Йдучи, відключив обігрівач, щоб заощадити електрику та з метою пожежної безпеки.

Вочевидь, господарю стало не затишно, він самостійно підключив прилад. Далі, припускають фахівці, чоловік втратив рівновагу, впав на обігрівач та не зміг піднятися. Саме поряд з ним пожежні виявили понівечене вогнем тіло пенсіонера.

0 коментарі:

Архів блогу