Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
середу, 8 лютого 2012 р.

Спортивні новини

14 січня в спортивному залі Андрушівської міської школи відбувся турнір з волейболу, в якому взяли участь шість команд. Перше місце посіла команда с. Лука Житомирського району, друге - команда «Метеор» з м. Андрушівка, третє - новоівницькі волейболісти. Переможці нагороджені кубком та грамотами.
* * *
20-21січня команда району взяла участь у розіграші кубка Житомирської області з волейболу.
* * *
20 січня в рамках районної спартакіади школярів відбулися змагання з шашок. Серед загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІ ст. перше місце посіла команда з Крилівки, друге - з Андрушівки, третє - з Волиці. Призові місця серед команд навчальних закладів І-ІІІ ст. розподілилися наступним чином: перше - Андрушівська № 1, друге - Глинівецька, третє - Зарубинецька. Переможці одержали нагороди.
* * *
21 січня в м. Новоград-Волинський відбувся чемпіонат Житомирської області з армспорту серед юнаків та дівчат. Перше місце посіли Бичок Денис, Семенюк Катерина, Радкевич Тетяна, Яремчук Юлія. Другими були Волинець Василь, Коваленко Марина, третє місце виборов Степанчук Юрій. Команда нашого району посіла друге загальнокомандне місце серед дев’яти команд, які брали участь в змаганнях. Кращі спортсмени в складі збірної області будуть брати участь в чемпіонаті України з армспорту, який проходитиме в м. Одеса в березні 2012 року. Тренер команди Затилюк Г. П., юні спортсмени та їх батьки дякують за матеріальну допомогу в організації поїздки відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, РО ВФСТ «Колос», ТОВ «Спіка», Семенюку П. В. та Кузьмінському М. В.
* * *
27 січня в рамках районної спартакіади школярів відбулися змагання з шахів, де серед загальноосвітніх шкіл І-ІІ ступенів перемогу вибороли школярі з Крилівки, друге місце посіла команда з Великих Мошківець, третє - з Волиці. Серед команд загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів перше місце посіла команда з Червоного, друге - Андрушівської гімназії, третє - Андрушівської міської школи № 1. Переможцям були вручені грамоти.
* * *
27 січня в спортивному залі Андрушівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулася відкрита першість Андрушівської ДЮСШ з греко-римської боротьби. Участь у змаганнях взяли юні спортсмени з Андрушівського, Чуднівського, Новоград-Волинського районів та міст Житомир і Новоград-Волинський. Переможцями були спортсмени з різних районів та міст. Кращими серед наших земляків були Довгий Назар та Радкевич Максим - перші місця, Захарко Олександр, Чернецький Андрій, Мельник Артем, Бєлоглазов Павло, Яцковець Максим, Білошицький Андрій - треті місця. Переможці нагороджені медалями, грамотами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА, дирекції ДЮСШ.

Юрій ОЛЕКСЮК,
начальник відділу у справах сім’ї,
молоді та спорту райдержадміністрації

0 коментарі:

Архів блогу