Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
пʼятницю, 6 квітня 2012 р.

Молочним продуктам ТМ "Золотава" - довіра споживачів

Продукцію ТМ "Золотава” добре знають і цінують не лише на Україні, а й далеко за її межами. Про здобутки ТОВ "Андрушівський маслосирзавод” ми попросили розповісти генерального директора Оксану Юріївну Матвієнко.
Андрушівський маслосирзавод має сорокалітню історію та славні традиції. Підприємство створено в 1971 році й протягом усієї своєї діяльності завжди було серед лідерів району, а за потужністю посідало друге місце в області. У 2000 році колектив поповнився новими перспективними кадрами, які дали поштовх до нових звершень. Завод було реорганізовано і перейменовано в ТОВ "Андрушівський маслосирзавод”. Народна мудрість говорить: "Хто працює, той і має”. Саме з цим гаслом підприємство запрацювало на повну потужність і вийшло на якісно новий сучасний рівень. Головне - не зупинятись на досягнутому, а йти вперед, впроваджувати новітні технології, нові ідеї. Зараз на підприємстві працюють 463 чоловік. До речі, в 2002-2004 рр. завод було визнано "Кращим роботодавцем року”. ТОВ "Андрушівський маслосирзавод” приймає і переробляє 150 т молока за добу. В сезон "великого” молока підприємство може переробляти його вдвічі більше. Молоко закуповуємо в трьох областях, двадцяти районах. Виплати здавачам проводяться вчасно - двічі на місяць. На підприємстві є 42 власні автомобілі, 32 з яких - молоковози. Відкрито понад 30 молочних пунктів, оснащених сучасними холодильними установками та іншим необхідним обладнанням. Завод активно працює над розширенням асортиментної групи молочних продуктів. Нині виробляємо 13 видів сиру твердого, 21 вид спредів, 4 види масла, пасти рослинно-вершкові, сухе молоко та суху сироватку. Активно діє та розвивається дистрибуція, яка охоплює Київ, всі обласні центри України, Молдову, Грузію, Азербайджан, Узбекистан, Вірменію. Підприємство є активним учасником різноманітних виставок-ярмарків. Результатом наполегливої праці дружного колективу стали високі нагороди: 16 золотих, 2 срібні та 3 бронзові медалі. Завод відзначено громадським знаком якості "Вища проба” та міжнародною нагородою "Європейська якість” за випуск високоякісної продукції, яка відповідає європейським зразкам. ТОВ "Андрушівський маслосирзавод” є активним учасником загальнодержавної виставкової акції "Барвиста Україна” та міжнародної виставки-ярмарку "Агро”. Підприємство має диплом і відзнаку "Лідер харчової та переробної промисловості”, тричі було переможцем регіонального конкурсу "100 кращих товарів”. Слід відзначити, що займаємося ми і благодійною діяльністю, спрямовуємо кошти на розвиток Андрушівки, допомагаємо дітям-сиротам, інвалідам, ветеранам війни та праці. Тільки у 2011 році на благодійні цілі витрачено 12,5 тисячі гривень.
Ефективне вирішення проблем зростаючого виробництва - результат злагодженої роботи працівників усіх ланок підприємства, які виробляють продукцію, керуючись гаслом "Зроблено з душею”. Саме тому молочні продукти під ТМ "Золотава” мають заслужену довіру споживачів. І це завдяки спільним зусиллям керівництва, інженерно-технічних працівників, всіх робітників, які дорожать честю підприємства.

0 коментарі:

Архів блогу