Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
понеділок, 14 травня 2012 р.

У Житомирі чиновники з області з'ясовували, хто краще грає у футбол

Фінальні змагання з футболу в ході проведення обласної Спартакіади працівників органів місцевого самоврядування пройшли на стадіоні ЖДУ ім. І. Франка.

Участь у змаганнях взяли 7 команд.

Це команда Богунської районної ради міста Житомира, Коростишівської, Ємільчинської, Андрушівської районної ради та Коростенської, Бердичівської і Новоград-Волинської міської ради.

Команди були розділені на дві підгрупи. Результати змагань у першій з них наступні: Богунія-Бердичів – 2:0, Коростишів-Андрушівка – 3:0, Богунія-Андрушівка – 0:0, Коростишів-Бердичів – 2:1, Богунія-Коростишів – 7:0, Андрушівка-Бердичів -4:2. І як наслідок Богунія здобула І місце, Андрушівка – ІІ, Коростишів – ІІІ, а команда з Бердичева – ІV місце.

У другій підгрупі зустрілись команди з Коростеня, Ємільчина та Новоград-Волинського. Рахунки їхніх зустрічей наступні: Новоград-Волинський-Ємільчино – 2:1, Коростень-Новоград-Волинський – 2:2, Коростень-Ємільчино – 4:1. Відповідно, І місце отримала команда з Коростеня, ІІ – Новоград-Волинська, а ІІІ – з Ємільчина.

Підсумки змагань можна було підбити після проведення стикових ігор. У результаті змагань VII місце посіла команда Бердичівської міської ради, VI – Коростишівської районної ради, V – Ємільчинської районної ради, IV – Андрушівської районної ради, ІІІ – Новоград-Волинської міської ради, ІІ – Богунської районної ради міста Житомира, а почесне І місце отримала команда Коростенської міської ради.

Команда Малинської міської ради не прибула на змагання, тому їй автоматично зараховується VІІІ місце.

Капітан команди-переможців Олег Мельниченко задоволений результатами гри. «Хлопці віддались грі за своє рідне місто, за Коростень. Тримались до останньої хвилини, забивали м’ячі. Це заслужена перемога. Команда буде тренуватись, готуватись до подальших змагань. Адже нам треба гідно представити область на всеукраїнському рівні», – поділився капітан команди.

Головний суддя змагань Андрій Загоруйко теж лишився задоволений грою. «Футболісти показали цікаву гру не просто маневрами, які вони використовували під час гри, а й тією спортивною напругою, яка панувала на полі. Тому й неодноразово доводилось присуджувати червоні та жовті картки. Команди мали рівні можливості, та перемогу все ж таки здобули сильніші».

Віта Ковтонюк

0 коментарі:

Архів блогу