Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
пʼятницю, 25 травня 2012 р.

Міліціонери затримали одного зі зловмисників, що скоїли нічний напад зі стріляниною в Андрушівському районі

Нагадаємо, що кілька днів тому до Андрушівської райлікарні було доставлено двох чоловіків з вогнепальними пораненнями. Постраждалі пояснили, що їх КАМАЗ обстріляли невідомі, які вскочили в кабіну і зникли на ньому в невідомому напрямку.

В ході роботи правоохоронці з’ясували, що цієї ж ночі було ще й пограбовано місцевий магазин. Сліди пальців рук, вилучені експертами в приміщенні обкраденого магазину, були ідентичні відбиткам у кабіні викраденої машини.

Тож встановлення осіб зловмисників було справою техніки. Ними виявилися 23-річний та 30-річний місцеві жителі, які того дня щось святкували. Останній розповів, що ближче до вечора, коли п'яна компанія почала розходитися, вони вдвох вирішили постріляти по банкам. Тоді й з'явилася ідея навідатися до місцевого магазину. Після пограбування зловмисники вирішили пошукати ще пригод. По дорозі натрапили на КАМАЗ. Поранивши чоловіків, вони рушили в мандри, але доїхали лише до першого рівчака.

Наразі оперативники розшукують другого зловмисника. Порушено дві кримінальні справи. За вчинення тяжких злочинів, скоєних заради забави, чоловікам загрожує чималий тюремний строк.

0 коментарі:

Архів блогу