Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
четвер, 12 липня 2012 р.

Ветспеціалісти Митного союзу перевірять житомирські підприємства

Ветспеціалісти Росії, Казахстану та Білорусії з 9 по 20 липня перевірятимуть систему ветеринарної служби України, а також 29 підприємств, які займаються виробництвом молочної, м’ясної та рибної продукції.

Про це повідомляє сайт «Бізнес» ( http://www.business.ua/articles/companies/Vetspecialisty_Tamozhennogo_soyuza_proinspektiruyut__ukrainskih_predpriyatiy-33698/ ).

У програмі їх візиту запланована поїздка і на житомирські заводи. Це ПАТ "Житомирський маслозавод" та ТОВ "Андрушівський маслозавод".

Раніше з посиланням на прес-службу Россільгоспнагляду повідомлялося, що ветспеціалістами Росії, Казахстану та Білорусі відвідають Україну для вивчення ефективності інспекційної системи ветеринарної служби цієї країни.

Передбачалося, що, перш за все, буде звернено увагу на те, наскільки ветслужба може забезпечувати гарантії безпеки продукції тваринного походження, призначеної для постачань на територію Митного союзу.

Крім цього, планувалася інспекція українських підприємств, що виробляють продукцію тваринного походження, та зацікавлених у її поставках в країни ТЗ.

0 коментарі:

Архів блогу