Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
вівторок, 11 червня 2013 р.

Нехай сміються діти

Літня пора - найкращий час для дітей, аби вони відпочили, оздоровилися, набралися сили. І, мабуть, недарма саме в перший день літа ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей.
30 травня на території дитячого оздоровчого закладу «Чайка» відбулося святкування, на яке були запрошені учні та педагоги навчальних закладів району.
Відкрили свято учні дитячої школи мистецтв художнім номером «Мы маленькие дети». Потім присутніх привітали голова райдержадміністрації Мазур Б. В. та голова районної ради Мельник О. В., які побажали всім малюкам гарно провести літній час та вручили дітям грамоти і подарунки за досягнення в навчанні, творчості та спорті.
Ведучі запросили на сцену Максима Дрозда з с. Антопіль, який виконав композицію «Козацька пісня». Порадувала присутніх своїм виступом дипломантка районного конкурсу юних вокалістів «Крок до зірок» Світлана Швидка, яка була солісткою художнього номера “Матроси”. Глядачі щиро аплодували всім учасникам свята. Серед виконавців були й Вікторія Приходько з Яропович, Людмила Дмитренко з Івниці, Діана Клемпетюк з Глинівець та багато інших. Учасники свята нагородили оплесками зразковий хореографічний колектив «Росяночка» (керівник Надія Пташник).
Ведучі запросили на сцену володаря Гран-прі районного конкурсу юних читців Артура Канівського з Червоного, який прочитав уривок з української народної казки «Цар-Лев». За ним дарували присутнім свої пісні Каріна Поліщук, Лєра Пантелійчук, Діана Грабовська, Віталій Іванюк, Марійка Мельник, Вікторія Грищук і багато інших, виступав дитячий зразковий фольклорний ансамбль «Зернятко» (керівник Ірина Костюк). Був у програмі оригінальний номер - дефіле заквітчаної верби, яку здавна вважають священним деревом. Навіть свято верби відзначали наприкінці весни - красиві, стрункі дівчата прикрашалися листям і вітами, співали обрядових пісень. І наші красуні-андрушівчанки теж не поступилися вродою та творчою винахідливістю. Глядачі вболівали, а журі визнало переможцями у цьому конкурсі Наталію Гирину з Бровківської, Марину Деркач з Волицької, Юлію Кулик з Городківської загальноосвітніх шкіл, які зайняли відповідно перші три місця.
Читали діти уривки з казок, інсценували їх, виступали юні борці. А потім ще довго тривали ігри, працювали атракціони, лунала бадьора музика - діти раділи, сміялися, веселилися.

Людмила Коднянська

0 коментарі:

Архів блогу