Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
вівторок, 11 червня 2013 р.

Подарунки на свято

Першого червня, в Міжнародний день захисту дітей, в нашому місті з благодійною місією побували представники Міжнародної громадської організації «Цивілізація культури, духовності і розвитку» Н. Ю. Волошина та Т. О. Адаменко.
Метою діяльності цієї організації, яка працює вже три роки, є підтримка дітей з кризових, багатодітних та малозабезпечених родин, сиріт, інвалідів. Тридцять дітей 2-6 класів таких категорій з Андрушівської № 1, Нехворощанської, Гальчинської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів, Андрушівської гімназії та їх наставники зібралися в залі засідань районної ради.
З Днем захисту дітей хлопчиків і дівчаток привітали голова районної ради О. В. Мельник, в.о. начальника відділу освіти райдержадміністрації В. А. Бобер та гості, які вручили дітям подарунки - книги й шкільне приладдя.
До участі в таких акціях милосердя МГО «Цивілізація культури, духовності і розвитку» задіяла 5 житомирських та понад 100 київських навчальних закладів. Студенти, побувавши разом з працівниками цієї організації в малозабезпечених родинах, побачивши, в яких умовах живуть там діти, за власні кошти купували для них зошити, книги, альбоми, фломастери, шкільне приладдя. Благодійний внесок в цю справу зробили і ряд підприємств-виробників шкільних товарів, торгівельних фірм.
З такою місією представники цієї організації побували і в Андрушівському професійному ліцеї, де вручили 50 ліцеїстам-сиротам та вихідцям з багатодітних і малозабезпечених родин одяг і канцелярське приладдя.

Валентина Василюк

0 коментарі:

Архів блогу