Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
пʼятницю, 14 червня 2013 р.

Вітали медиків

13 червня в районному Будинку культури відбулися урочистості до Дня медичного працівника, яке за традицією відзначається у третю неділю червня.
Із вступним словом до медичних працівників району звернулась начальник відділу охорони здоров’я райдержадміністрації Огір А.В. та вручила подяки за багаторічну та сумлінну працю Палазюку В.Д. – лікарю-отоларингологу центральної районної лікарні, Лаврінчук Г.Г. – лікарю-стоматологу центральної районної лікарні, Каленській В.В.- рентген-лаборанту центральної районної лікарні.
На святі був присутній перший заступник голови облдержадміністрації Олещенко М.М., який звернувся зі словами привітання та вручив грамоти і грошові премії Ющинській Л.І. – лікарю-неонатологу Андрушівської центральної лікарні, Костенко А.В. – сестрі медичній загальної практики-сімейної медицини Івницької амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, Ткачук В.В. – завідувачу фельдшерсько-акушерського пункту с.Любимівка.
З наступаючим професійним святом медичних працівників району привітали голова районної державної адміністрації Мазур Б.В. та голова районної ради Мельник О.В. Відповідно до прийнятого розпорядження вручили грамоти та грошові винагороди Левківському А.В. – завідувачу амбулаторії загальної практики-сімейної медицини с.Городківка, Дерді В.О. - завідувачу амбулаторії загальної практики-сімейної медицини с.Гальчин, Барабаш Л.В. – лікарю загальної практики-сімейної медицини Старокотельнянської дільничної лікарні.
Слова вдячності за професіоналізм, підтримку та з нагоди Дня медичного працівника висловили до своїх колег головний лікар центральної районної лікарні Ющинський Ю.В. та голова райкому профспілки медичних працівників Ільніцький Л.В. Вони вручили грамоти та грошові премії найкращим працівникам медичної галузі.
З словами привітання з нагоди професійного свята звернувся представник депутата ВР Лабунської А.В. Ляшук М.І. та вручив паспорт на холодильник для відділення анестезіології та інтенсивної терапії.
14 червня відзначається Всесвітній день донора крові, тому зі словами щирої вдячності за поширення та підтримку донорського руху до донорів-медиків звернулась та вручила подарунки в.о. голови районної організації Товариства Червоного Хреста Волотівська І.В.
З професійним святом привітав медиків лікар-експерт БО «Лікарняна каса Житомирської області» Захарченко В.В. За високу кваліфікацію, професіоналізм, популяризацію діяльності лікарняної каси на території району він вручив грамоту та грошову винагороду лікарю-невропатологу центральної районної лікарні Георгіці М.Г.
Далі свято продовжив святковий концерт, який підготували артисти районного будинку культури. Ведучі називали підрозділи галузі, їх керівників, кращих працівників та адресували їм концертні номери.
Старалися вшанувати всіх – від лікаря до працівника господарського двору. Адже це свято виходить за рамки професійного. Його відзначають всі ті , без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь.

0 коментарі:

Архів блогу