Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
понеділок, 17 березня 2014 р.

Час заповнювати декларації

Відповідно до Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» та Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реалізації державної антикорупційної політики» обов'язок осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування а також інших прирівнених до них осіб задекларувати своє майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік.
У зв'язку з надходженням численних запитів щодо заповнення декларацій Методиці про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру працівниками органів місцевого самоврядування та депутатами всіх рівнів був присвячений семінар-навчання секретарів місцевих рад району, який відбувся в кінці минулої неділі. Відкриваючи семінар, голова ради В.В.Костик, познайомився з кожним секретарем 29 місцевих рад та звернув їх увагу на важливість піднятих на семінарі питань. Виступаючи перед зібранням, С.А.Михайловський наголосив, що всі працівники органів місцевого самоврядування повинні до 01 квітня подати декларацію про свої доходи. Депутати рад також подають декларацію за місцем роботи (служби), крім самозайнятих, безробітних або пенсіонерів, які подають зазначені декларації до ради, депутатами якої вони є.
Бланки декларації, який складається із 10 сторінок, виготовляється особами, які відповідно до антикорупційного Закону заповнюють і подають декларації, шляхом роздрукування або копіювання їх на папері формату А-4 за формою, наведеному в додатку до зазначеного закону (включаючи примітку).
Учасники семінару-навчання отримали бланки декларацій та зразки їх оформлення, і Святослав Анатолійович детально охарактеризував заповнення кожного пункту бланку декларації.
Секретарі рад мали змогу отримати вичерпні відповіді на всі запитання, які цікавили їх з даного питання.
Підводячи підсумки семінару-навчання Віктор Васильович подякував всім за плідну працю та особливу увагу звернув на підготовку і проведення зборів громадян за місцем проживання, адже загальні збори громадян – це важливий засіб реалізації конституційних положень щодо права громадян у здійсненні місцевого самоврядування.

0 коментарі:

Архів блогу