Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
середу, 12 березня 2014 р.

На Житомирщині правоохоронці викрили наркоторгівця

Оперативники карного розшуку Андрушівського райвідділу УМВС встановили, що 27-річний місцевий житель займається розповсюдженням наркотичних засобів. У чоловіка вилучили декілька пакунків з канабісом та понад третину мішка насіння конопель.

Перевіряючи оперативну інформацію, правоохоронці зупинили на автошляху рейсовий автобус, що прямував у м. Київ. За попередніми даними, саме цим транспортним засобом чоловік мав перевезти небезпечне зілля до столиці, де й планував знайти грошовитих споживачів. Під час огляду його речей працівники міліції виявили місткий пакунок з сухою рослинною масою. Згодом експерти підтвердили, що це наркотичний засіб канабіс.

- Проводячи санкціонований обшук в помешканні підозрюваного, оперативники виявили ще декілька підготованих пакунків з наркотичним засобом та мішок, на третину наповнений насінням конопель - повідомив начальник Андрушівського РВ УМВС Сергій Бойко. - Чоловік заховав зілля на горищі будинку і навіть у духовці газової плити.

Нині триває розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Незаконне зберігання та перевезення з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

СЗГ УМВС України в Житомирській області (за повідомленням Андрушівського РВ УМВС)

0 коментарі:

Архів блогу