Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
неділю, 19 жовтня 2014 р.

З Днем харчової промисловості

Щиро вітаю вас із професійним святом!

Значення харчової промисловості в економіці важко переоцінити, оскільки тут виготовляється така життєво необхідна продукція як продовольчі товари.

У нинішніх умовах трудовим колективам галузі вдалося наповнити продовольчий ринок якісними продуктами харчування, підвищити конкурентноздатність виробів. Прилавки наших магазинів наповнені різноманітними продуктами, зокрема й виробників Андрушівщини: ПП Гринишин В.Є. хлібобулочні та кондитерські вироби, ТОВ "Андрушівський маслосирзавод" молочні вироби, ДП "Червоненський завод продтоварів", ВАТ "Червінський цукровик". У будні й у свята, в умовах безперервного виробництва численний колектив працівників харчової та переробної промисловості краю задовольняє постійно зростаючі потреби мешканців і гостей району у високоякісних і доступних за ціною продовольчих товарах.
Харчова промисловість Андрушівщини має ще великий невикористаний потенціал, отже влада району повинна вести в цьому напрямку активний творчий пошук, залучаючи інвестиції, створюючи сприятливі умови для ефективного використання наявних виробничих потужностей, поєднання найновіших технології та передового досвіду з українськими традиціями.
Шановні працівники галузі, із почуттям великої вдячності за вашу невтомну працю зичу вам і вашим родинам миру та злагоди, добра та здоров'я, щасливого майбутнього й нових трудових досягнень задля добробуту людей, в ім'я процвітання України й нашого рідного краю!

Голова районної ради
В.В. Костик

0 коментарі:

Архів блогу