Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
понеділок, 6 жовтня 2014 р.

Відбулося закриття місячника військово-патріотичної роботи

2 жовтня 2014 року на базі Івницької ЗОШ І-ІІІст. було проведено урочисте закриття місячника військово-патріотичної роботи, присвяченого 23-й річниці Товариства сприяння обороні України.
В заході взяли участь голова Андрушівської районної організації ТСОУ - Кулик О. А., заступник голови Андрушівської РО ТСОУ – Бобер В.А, головний спеціаліст сектору у справах сім?ї молоді та спорту Андрушівської РДА – Пінчукова Н.О., майор юстиції –Владіміров І.М, прапорщик в\ч 1912 – Каленський О.Б., учасники антитерористичної операції на Сході України – Василенко В.В. та Шаповалов О.В., педагогічний та учнівський колектив Івницької ЗОШ І-ІІІст.
Протягом місячника в первинних організаціях Андрушівської РО ТСОУ було проведено спортивні змагання, конкурси малюнків та учнівських творів, походи бойовими місцями, зустрічі з військовослужбовцями та ветеранами Великої вітчизняної війни, впорядкування братських могил та обелісків.
За підсумками місячника військово-патріотичної роботи найактивніших учасників було нагороджено грамотами. За вагомий особистий внесок у справу військово-патріотичного виховання підростаючого покоління нагороджено подякою від Андрушівської РО ТСОУ вчителя Захисту Вітчизни Івницької ЗОШ І-ІІІст. Гебрича С.С. По завершенню урочистостей було проведено спортивні змагання між учнями старших класів.

Марина Погоріла, Інструктор з ОМР Андрушівського спортивно-технічногоклубу ТСОУ

0 коментарі:

Архів блогу