Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
суботу, 15 серпня 2015 р.

На Житомирщині зареєстровано Андрушівський та Попільнянський осередки «ВОЛІ»

Люди ВОЛІ Житомирщини продовжать активну боротьбу з корупцією в місцевій владі та захист прав селян, що потерпають від свавілля несумлінних орендарів. Про це заявив Сергій Марценюк, якого було обрано координатором новостворених осередків партії «ВОЛЯ» в Попільнянському та Андрушівському районах Житомирської області.

«В першу чергу буде звертатись увага на безліч корупційних схем по Андрушівській міській раді. Плануванню бюджетних коштів комунального підприємства ДП «Андрушівкаблагоустрій». Тому що там жахливі зловживання. Далі – підтримка сільгоспвиробників в яких намагається незаконно відібрати землі орендар», - розповів Марценюк.

Він пояснив, що після закінчення строку законної оренди селянське фермерське господарство «Шевченківське» незаконним чином зареєструвало продовження орендного договору в Держземагентстві. Фальшувавши при цьому необхідні документи та особисті підписи власників.

«За нашою ініціативою прокуратура Андрушівського району вже розпочала кримінальне впровадження у цій справі. Ми тримаємо його під контролем. Депутат ВОЛІ Ірина Суслова направила запити в району прокуратуру і в міську раду. Цей же орендар незаконно привласнив і майнові паї – будівлі і автомобілі. Люди фактично залишились без майна. Але зрушення вже є», - сказав Марценюк.

В Попільні люди «ВОЛІ» домагаються відкриття кримінального впровадження проти керівництва Райспоживспілки, яке наразі розпоряджається майном роздержавленого підприємства на власний розсуд.

0 коментарі:

Архів блогу