Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
вівторок, 18 серпня 2015 р.

Відбувся семінар по питаннях енергозбереження

17 серпня у залі засідань районної ради відбувся семінар по питаннях енергоефективності. На захід було запрошено міського, селищного, сільських голів, депутатів районної ради, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, представників підприємств, установ, організацій району. У роботі семінару взяли участь голова районної державної адміністрації О.М. Дудар та голова районної ради В.В. Костик.
Головною метою заходу було довести до відома присутніх важливість питання енергозбереження та залучення їх до популяризації цієї теми.
Перед учасниками семінару виступив Іщук Ю.О.- керівник Андрушівського відділення АТ «Ощадбанк», який розповів про кредитування на придбання енергозберігаючих товарів. Він зазначив, що «Ощадбанк» надає кредит на купівлю котлів, утеплення будинків, заміну вікон, дверей. Максимальна сума кредиту – 50 тис. грн.. На даний час вже видано 45 кредитів, по 8 з них люди вже отримали відшкодування від держави.
Змістовною була розповідь начальника управління роздрібних продажів Житомирської обласної дирекції УКРГАЗБАНК Байдика К.В.., який ознайомив учасників семінару із умовами кредиту «Тепла оселя», зазначивши, що строк кредитування – від 1 до 3 років, сума – від 1 тис. до 50 тис. грн., власний внесок – від 10%, ставка -25%, одноразова комісія – 3%. Позичальником може бути кожний у віці від 21 до 65 років(на момент закінчення терміну кредиту).
Про систему утеплення фасадів говорив Кравченко Р.В. – регіональний керівник ДП « Капарол Україна». Він розповів присутнім про системи теплоізоляції, її функції та вартість робіт.
Крім того, менеджер зі збуту та технічних консультацій «Хенкель Баутехнік (Україна)» Калмиков А.А. розповів про продукцію та її переваги на ринку енергоефективних технологій.
Оскільки голови місцевих рад та представники підприємств, установ, організацій постійно спілкуються з населенням, то їхня обізнаність у питанні енергоефективності та енергозбереження допоможе поширити отриману на семінарі інформацію серед багатьох жителів району. А інформаційні матеріали, які були передані присутнім стануть путівником та корисною пам’яткою для зацікавлених осіб.

0 коментарі:

Архів блогу