Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
четвер, 24 вересня 2015 р.

Сім'я з Дебальцевого розпочала нове життя в Андрушівці

Рік тому молоді люди Віталій та Анна з Дебальцевого тимчасово переїхали в м.Андрушівка, поки не закінчаться військові дії, які розпочалися на Донбасі. Тоді вони не знали, що залишаться тут надовго, можливо й назавжди.

Із документів у Віталія та Анни були тільки паспорти, з речей – лише літні. Тому, коли зрозуміли, що повертатися нікуди, попросили допомоги у Андрушівської райдержадміністрації та управління праці та соціального захисту. Адміністрація виділила кімнату у гуртожитку, УПСЗН допомогло з речами першої необхідності, посудом. Згодом звернулися до Андрушівського райцентру зайнятості щодо працевлаштування. За словами Віталія всі, до кого зверталися, відносилися з розумінням, швидко все допомагали оформити. А всі виплати були дуже вагомою підтримкою.

За сприяння центру зайнятості молоді люди були працевлаштовані на громадські роботи в ТОВ «Андрушівський маслосирзавод», де і працюють сьогодні.

Пройшовши нелегкий шлях разом, Віталій та Анна вирішили побратися. Церемонія одруження молодят відбулася в Андрушівському ДРАЦсі. Примітною цю подію робить те, що це перше весілля молодих переселенців із зони АТО в Андрушівці. Привітати молодих прийшли не лише друзі, але й представники влади міста.

«Ми давно знайомі, але війна перервала плани одружитися. Свою мрію ми не залишили і здійснили в Андрушівці. Любов допомогла нам здолати життєві труднощі» - розповідає Анна.

Повертатися на Донбас новостворена родина поки не збирається, тому плани щодо майбутнього великі – прагнуть започаткувати власний бізнес та отримати або збудувати власний будиночок, інформують у службі зайнятості.

0 коментарі:

Архів блогу