Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
четвер, 24 вересня 2015 р.

В Андрушівському районі люди самовільно займають земельні ділянки

В Андрушівському районі виявлено дев’ять фактів самовільного зайняття земельних ділянок та їх використання з метою отримання прибутку без оформленого належним чином права власності або користування, – повідомляє прес-служба головного управлінням Держгеокадастру у Житомирській області.

«Із залученням державного інспектора сільського господарства у Житомирській області ми провели моніторинг фактичного використання земель Андрушівського району, під час якого виявили факти самовільного зайняття земельних ділянок на території Волосівської, Новокотельнянської та Старокотельнянської сільських рад на загальній площі 489,3 га. Всі дані передані до управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС у Житомирській області для вжиття відповідних заходів до порушників земельного законодавства», – розповів начальник відділу управління землеустрою та охорони земель головного управління Сергій Музиченко.

На Житомирщині проведення моніторингу фактичного використання земель до кінця року планується здійснити на території всіх районів області.

0 коментарі:

Архів блогу