Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
четвер, 16 лютого 2017 р.

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця»

Одинадцять років поспіль Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» проводить благодійні акції, метою яких є збір коштів для хворих дітей. На зібрані кошти фонд закуповує медичне обладнання та безкоштовно передає у користування в дитячі обласні лікарні України.
Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» http//sercedoserca.com.ua веде громадську діяльність з метою розвитку волонтерського руху в Україні. Організація збору коштів в рамках благодійної акції, є тільки один з методів реалізації даної мети.
Основні цілі фонду являють собою:
- Розвиток волонтерського руху в Україні за принципами європейських стандартів;
- Привернення уваги та повернення довіри громадськості до благодійності шляхом використання прозорої системи звітності;
- Виховання відповідальності та формування моральних цінностей у молоді України;
- Покращення ситуації із наявністю якісного медичного обладнання у дитячих обласних лікарнях України.
Цього року, Фонд «Серце до серця» організовує фестиваль під назвою «Woodstock Ukraine» http//www.woodstock.in.ua, який відбудеться з 11 до 13 серпня 2017 року у Львівській області. Фестиваль «Woodstock Ukraine» традиційно є безкоштовним і відкритим для всіх учасників. Він присвячений благодійності, розвитку волонтерського руху в Україні та вдячності волонтерам «Серце до серця» (яких налічує близько 40000 осіб по всій Україні).
Протягом 2006-2016 років, за підтримки громадських організацій, органів студентського учнівського самоврядування, навчальних закладів, органів державної влади та місцевого самоврядування, засобів масової інформації, бізнес-структур було зібрано коштів, а в подальшому закуплено медичного обладнання на суму 28 772 256,86 грн. та передано у безкоштовне користування в територіальні медичні об’єднання кожної області України.
Перелік закупленого медичного обладнання за всі роки діяльності Ви можете ознайомитись за посиланням - www.sercedoserca.com.ua/ua/medichne-obladnannja/
Цього року Фонд «Серце до серця» організовує 12 Всеукраїнську благодійну акцію, яка триватиме з 9 квітня 2017 рік. Кошти збиратимуться з метою придбання медичного обладнання для лікування дітей з вадами зору.
Представник ВБФ «Серце до серця» 2017 р. в Житомирській області Дика Анастасія тел.: 063-611-65-57; контактний e-mail: nastiadyka@gmail.com

Головний спеціаліст з питань зв’язків із ЗМІ та громадськістю Малинівська О.А.

0 коментарі:

Архів блогу