Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
пʼятницю, 3 лютого 2017 р.

Міжкімнатні двері в Андрушівці від виробника

Наша компанія пропонує Вашій увазі міжкімнатні двері від виробника без посередників. Для зручності покупців ми об'єднали асортимент кількох фабрик і оптових постачальників в загальний контактно-інформаційний центр з метою підвищення якості обслуговування клієнтів.

Таким чином, звертаючись до нас, Ви маєте можливість в одному місці вибрати і купити двері міжкімнатні від виробника за низькими цінами без додаткових націнок. Роблячи покупку у нас, Ви купуєте двері безпосередньо зі складу постачальника.

У нашому каталозі представлено більше сотні моделей міжкімнатних дверей, серед яких Ви знайдете двері відомих виробників, виконаних з бруса і МДФ, з масиву сосни, вільхи, дуба, довговічною карельської берези, з цінної тропічної деревини венге, анінегрі, макоре в самому широкому асортименті. Є розкішні вінтажні варіанти, справжні витвори дизайнерського мистецтва, оброблені дубовим шпоном з ефектом старіння і сусальним золотом.

Якщо необхідно купити в Андрушівці міжкімнатні двері недорого, знайдуться прості, доступні за ціною вироби економ класу з соснового бруса і MDF, покриті плівкою, майстерно імітує натуральне дерево. Незважаючи на скромні ціни, вони вас не розчарують - прослужать довго і за зовнішнім виглядом, естетичним характеристикам не поступляться багатьом дорогим, елітним варіантами.

Можна підібрати спеціальні двері для ванної кімнати та туалету. Вони виглядають, як і звичайні, але покриті щільним непроникним шаром особливого німецького полімеру, який захищає дерев'яні деталі від впливу вологи і миючих засобів. Таке покриття виглядає дуже красиво і природно, і в той же час, перешкоджає всмоктуванню запахів, має підвищену зносостійкість - нанести на нього подряпину або потертість досить складно.

Ми робимо доставку і установку міжкімнатних дверей не тільки в місті Андрушівка але й по всій Житомирській області.

З усіх питань звертайтеся до менеджера за телефонами (093) 181-3150, (067) 166-4231

0 коментарі:

Архів блогу