Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
неділю, 28 травня 2017 р.

Що мені необхідне для проглядання HDTV фільмів і телепередач?

По-перше, для проглядання HDTV фільмів вам потрібен HDTV телевізор. Це може бути HDTV плазма, РК телевізор або HDTV проектор. Можна дивитися і на моніторі (РК або ЕЛТ), але всієї якості HDTV ви не побачите.

По-друге, вам потрібен плеєр з підтримкою HDTV, або могутній комп'ютер. Якщо ви хочете насолоджуватися HDTV телебаченням у себе удома, вам необхідно придбати спеціальні ресівер, супутникову тарілку і придбати підписку на відповідні канали.
Я бачив в магазині HDTV плазму і якість мене не вразила - воно нагадувало DVD.
На жаль останніми роками виробники техніки все частіше одурюють покупців. Маркетологи відкрито вішають локшину на вуха простим покупцям (consumer ринок), намагаючись продавати товари низької якості у великих кількостях.

Яскравий приклад - HDTV плазми. Сьогодні на ринку 70-80% HDTV плазм - це найзвичніші плазми з вбудованим HDTV тюнером. По просту кажучи, така плазма бере якісне HDTV відео і знижує якість до стандартного дозволу. У такому разі ви просто переплачуєте виробнику декілька тисяч доларів за букви "HDTV" на корпусі плазми.

Справжня HDTV плазма повинна мати реальний дозвіл від 1280x720 і вище. HDTV" - це підтримка дозволу 1920x1080p.
У мене немає грошей на плазму, але я хочу дивитися HDTV фільми вже зараз. Це Можливо?
Для проглядання HDTV фільмів можна використовувати HDTV проектори. Вони дешевші за HDTV плазми. РК телевізори також помітно дешевші за плазму - ціни на них вже зараз можна порівнювати з цінами на ЕЛТ телевізори.

HDTV фільми можна дивитися навіть на звичному ЕЛТ моніторі (бажано не менше 19''). HDTV проектори, РК панелі і ЕЛТ монітори повинні підтримувати дозволи від 1280x1024 (монітори 4:3) або 1280x768 (широкоформатні 16:9).

0 коментарі:

Архів блогу