Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
суботу, 22 серпня 2009 р.

Працівники міліції Житомирщини минулих вихідних змагались за кубок генерала Грозінського у м. Андрушівці

22 серпня у м. Андрушівці уже втретє пройшли спортивні змагання з футболу на кубок імені генерала міліції (у відставці) Петра Васильовича Грозінського. Як він сам розповів, їх проведення було започатковано у 2006 році за ініціативи керівництва районного відділу міліції та районної державної адміністрації з метою створення сприятливих умов для розвитку взаємовідносин між органами внутрішніх справ і населенням та популяризації занять спортом.
Так, безпосередньо перед відкриттям змагань Петро Васильович вручав подарунки – спортивну форму та футбольні м’ячі – наймолодшим спортсменам, що входять до складу футбольної команди місцевої спортивної школи. Діти з цікавістю розглядали як щойно отримані презенти, так і самого сивочолого генерала та навперебій з ним фотографувалися.
Проведення самих змагань, так би мовити, на малій батьківщині їх ідейного організатора – Петра Васильовича, стає уже гарною традицією, зазначила голова районної держадміністрації Катерина Іванівна Курсон, вітаючи присутніх на стадіоні.
З кожним роком кількість як команд-учасниць, так і вболівальників збільшується, а отже турнір завойовує своїх прихильників. Цього разу на футбольному полі за першість боролися збірні УМВС України в Житомирській області, управління ДАІ, Андрушівського, Бердичівського, Коростишівського та Попільнянського райвідділів.
Змагання проходили за олімпійською (кубковою) системою. Кожен з поєдинків був по-справжньому напруженим та видовищним. Відтак у фіналі зустрілися команди обласного управління МВС та Андрушівського РВ. У цьому надзвичайно складному двобої перемогу здобули господарі.
А, отже, кубок генерала Грозінського залишився у районі, проте лише на рік – до наступного розіграшу. Окрім того, команди отримали спеціальні призи та почесні грамоти за перше, друге і третє місця. Також в окремих номінаціях дипломами та грошовими преміями були нагороджені і гравці.

Алла Ващенко,
ВЗГ УМВС
ЗАМКОВА.info

0 коментарі:

Архів блогу