Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
вівторок, 22 лютого 2011 р.

Вісті звідусіль

19 та 20 лютого в приміщенні районного будинку культури відбулися творчі звіти аматорських колективів та майстрів народної творчості району. Більш детальну інформацію читайте в наступному номері районної газети.

18-19 лютого учні 9 класу Андрушівської гімназії та міської школи І-ІІІ ст. № 1 взяли участь в обласній олімпіаді з трудового навчання.

20 лютого троє учнів з Андрушівської гімназії, Андрушівської № 1 та Бровківсько ЗОШ І-ІІІ ступенів взяли участь в обласній олімпіаді з англійської мови.

19 лютого в спортивному залі Андрушівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 пройшла відкрита першість ДЮСШ з гирьового спорту, в якій взяли участь близько 30 юнаків і дівчат п’яти вікових категорій. 25 лютого переможці представлятимуть наш район на чемпіонаті області з гирьового спорту.

19 лютого команда "Фортуна” взяла участь у ІV турі зимового турніру з футболу серед команд колективів фізкультури міст і районів, присвяченого 67-й річниці визволення Житомирщини від німецько-фашистських загарбників. Гра з командою ФК "Черняхів” завершилася з рахунком 1:1.

0 коментарі:

Архів блогу