Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
пʼятницю, 18 лютого 2011 р.

Положення про надання матеріальної допомоги

Додаток
до рішення четвертої сесії
районної ради шостого скликання
від 18 лютого 2011 року

ПОЛОЖЕННЯ

Про порядок та умови надання одноразової матеріальної допомоги головою районної ради малозабезпеченим громадянам Андрушівського району.

І Загальні положення
1. Положення визначає порядок та умови надання головою районної ради одноразової грошової допомоги малозабезпеченим громадянам району.
2. Загальна сума коштів для надання допомоги визначається щороку районною радою в районному бюджеті.
3. Одноразова допомога (далі допомога) надається громадянам, які проживають на території району.
4. Допомога малозабезпеченим громадянам може надаватися для лікування, придбання ліків та вирішення соціально-побутових проблем.

ІІ Порядок забезпечення надання матеріальної допомоги
1. Допомога надається головою районної ради за поданням депутата районної ради.
2. Допомога надається у розмірі 100грв.-200грв одному і тому ж громадянину один раз на рік, у виняткових випадках-500грв.
3. Подання про надання допомоги подається голові ради депутатами районної ради.
4. До подання депутати районної ради додають наступні документи:
4.1 письмова заява громадянина до голови районної ради про надання матеріальної допомоги з вказанням причин звернення. В заяві вказується прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання;
4.2 ксерокопії сторінок паспорта громадянина України ( 1,2);
4.3 ксерокопія ідентифікаційного номера Державної податкової інспекції;
4.4 документи, які підтверджують об’єктивність мотивації звернення (акт обстеження матеріально-побутових умов або медична довідка про стан здоров’я);
5. Сума матеріальної допомоги вказується депутатом районної ради в поданні.
6. Документи подаються у виконавчий апарат районної ради, попередньо розглядаються головою ради і за його дорученням відділ організаційної роботи готує розпорядження.
7. Депутати районної ради мають рівні права і рівні суми коштів на надання матеріальної допомоги в залежності від виділеної суми коштів на початку бюджетного року.
8. В разі невикористання депутатами виділеної суми коштів, право подальшого їх використання надається голові районної ради.

ІІІ Контроль за використанням коштів
1. Депутати районної ради підзвітні постійній депутатській комісії з питань законності, регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування по питанню надання громадянам матеріальної допомоги.
2. З метою контролю за отриманням громадянами річної матеріальної допомоги у виконавчому апараті районної ради створюється банк реєстрації громадян, які отримали допомогу.
3. Контроль за отриманням громадянами допомоги покладається на постійну комісію районної ради з питань бюджету комунальної власності.


Заступник голови районної ради В.Б.Шпаківський

0 коментарі:

Архів блогу