Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
понеділок, 10 вересня 2012 р.

Резонансна подія

В Андрушівському районі Житомирщини працівники міліції розшукують водія, який, збивши двох 17-річних хлопця та дівчину, з місця пригоди втік.

Уночі 9 вересня, близько 3.00, до Андрушівського райвідділу по телефону «102» надійшло повідомлення від диспетчера швидкої медичної допомоги районної лікарні про те, що на перехресті двох вулиць райцентру сталася дорожньо-транспортна пригода і є загиблий.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група райвідділу, працівники якої встановили, що водій автомобіля «Опель», рухаючись у напрямку центру м. Андрушівки, на заокругленій ділянці вулиці не впорався з керуванням і виїхав на тротуар. У цей час там знаходились двоє людей, 17-річні хлопець та дівчина, місцеві жителі. Після зіткнення, автомобіль злетів у кювет і перекинувся.
У результаті ДТП від отриманих тілесних ушкоджень хлопець загинув на місця пригоди, а дівчина отримала тяжкі травми та була досталена до реанімаційного відділення районної лікарні, нині медики намагаються врятувати її життя.
Водій автомобіля, вибравшись ззовні з салону, з місця пригоди втік. Також в машині знаходилось ще троє пасажирів, які за медичною допомогою не звертались. За їх словами, вони повертались з місцевого кафе-бару і попросили водія підвезти їх додому.
Попередньо встановлено, що керманич авто - 30-річний місцевий житель. Наразі працівники міліції розшукують його як підозрюваного у вчиненні злочину.
За даним фактом порушено кримінальну справу за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Відповідальність за такі дії, якщо вони спричинили смерть потерпілого або тяжке тілесне ушкодження, визначена у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років. Також призначено проведення відповідних автотехнічних експертиз, які допоможуть з’ясувати всі обставини та причини вчинення дорожньо-транспортної пригоди.

Алла Ващенко,
СЗГ УМВС України

0 коментарі:

Архів блогу