Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
вівторок, 11 вересня 2012 р.

Люди вже можуть ходити у ліс, який приватне товариство обнесло парканом

Прокуратура Житомирщини перевірила законність надання у користування лісу в Андрушівському районі приватному підприємству.

Мисливські угіддя площею понад 5 700 га віддали у користування депутати Житомирської обласної ради. Товариство, у свою чергу, огородило орендований ліс металевою огорожею та не пускала місцевих мешканців до лісу ( http://www.1.zt.ua/themes/vlada/zhitomirska-firma-zabrala-u-selyan-lis-video.html ).

Під час перевірки прокурори разом із спеціалістами державних органів контролю встановили, що спорудження товариством «Каміа плюс» вольєра площею 490 га для утримання диких звірів розроблено на підставі наукового обґрунтування та погоджено із постійним лісокористувачем ДП «Попільнянське господарство».

Однак, наказом генерального директора для відвідування лісу місцевими жителями визначено лише два дні на тиждень, чим обмежено їх права та порушено низку законів, повідомляє прес-служба прокуратури області.
У зв’язку з цим на адресу ТОВ «Каміа плюс» державною екологічною інспекцією області направлено припис з вимогою усунути вказані порушення.

Підприємство виконало даний припис, і відтепер мешканці матимуть можливість безперешкодно відвідувати ліс.

http://www.1.zt.ua/themes/rizne/lyudi-vzhe-mozhut-hoditi-u-lis-yakiy-privatne-tovaristvo-obneslo-parkanom.html

0 коментарі:

Архів блогу