Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
пʼятницю, 14 грудня 2012 р.

День працівника державної виконавчої служби

Державна виконавча служба входить до системи органів Міністерства юстиції України і здійснює виконання рішень судів, третейських судів та інших органів, а також посадових осіб відповідно до законів України.
Завданням державної виконавчої служби своєчасне, повне і неупереджене примусове виконання рішень, передбачених законом.
Виконання рішень, покладається на державних виконавців які є представниками влади і здійснюють примусове виконання судових рішень, постановлених іменем України, та рішень інших органів (посадових осіб), виконання яких покладено на державну виконавчу службу, у порядку, передбаченому законом.
Виконання судових рішень - це важлива державна справа, яка потребує високої професійної відповідальності та моральних чеснот. Справа, яка працює на благо громадян України та стоїть на захисті їх конституційних прав.
За період роботи 2012 року відділом державної виконавчої служби Андрушівського районного управління юстиції було завершено виконавчих документів на суму 6 517 756 грн., з них 3 940 152 грн., на користь органів УПФУ, 465 235 грн., на користь органів ДАІ, 2 112 369 грн., на користь ДПІ.
Ураховуючи значення органів державної виконавчої служби у забезпеченні виконання рішень судів та інших органів установлено в Україні професійне свято - День працівника державної виконавчої служби, яке відзначається щорічно 17 грудня.
Користуючись нагодою відділ державної виконавчої служби Андрушівського РУЮ вітає всіх працівників управління державноної виконавчої служби Головного управління юстиції у Житомирській області та всіх працівників державної виконавчої служби України.

З повагою
В.о. начальника ВДВС
Андрушівського РУЮ Солопій П.В.

0 коментарі:

Архів блогу