Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
четвер, 27 грудня 2012 р.

Засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу громадської ради при Андрушівській райдержадміністрації

25 грудня 2012 р. о 17.00 в Андрушівці відбулося засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу громадської ради при райдержадміністрації, участь у якому взяв заступник голови райдержадміністрації Ю.А. Олексюк та представник ЗМІ.
Виступаючи перед учасниками засідання він зазначив, що одним із пріоритетних напрямків діяльності районної державної адміністрації є створення сприятливих умов для подальшого розвитку громадянського суспільства, підвищення ефективності комунікації органів виконавчої влади та місцевого самоврядування з інститутами громадянського суспільства, забезпечення участі громадських лідерів у формуванні та реалізації державної та регіональної політики, стимулювання громадської активності.
У ході засідання обговорено питання про: організацію приймання від інститутів громадянського суспільства заяв для участі в установчих зборах, оприлюднення інформації про дату, час та місце проведення установчих зборів, склад ініціативної групи, порядок подання заяв від інститутів громадянського суспільства, порядок проведення установчих зборів, а також визначення відповідальних осіб за прийом документів та визначення дати, часу та місця проведення наступного засідання ініціативної групи.
За результатами засідання вирішено, що для участі в установчих зборах громадської ради необхідно подати заяву у довільній формі, рішення керівника організації про делегування представника, копії документів про легалізацію інституту громадянського суспільства, інформацію про результати діяльності організації за 2011-2012 роки, біографічну довідку кандидата на членство в громадській раді.

0 коментарі:

Архів блогу