Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
середу, 2 грудня 2015 р.

Відбулося засідання спостережної комісії райдержадміністрації

02 грудня відбулося чергове засідання спостережної комісії райдержадміністрації, яке провів керівник апарату райдержадміністрації О.Ю.Савенко.
Члени комісії заслухали Шкрабія С.Л. – т.в.о. начальника Андрушівського районного сектору Управління Державної пенітенціарної служби України в Житомирській області, капітана внутрішньої служби, який доповів присутнім, що станом на 02.12.2015 року на обліку Андрушівського районного сектору кримінально-виконавчої інспекції перебуває 79 засуджених та 3 правопорушники, на яких накладено адміністративне стягнення у виді громадських робіт.
За 11 місяців 2015 року Андрушівським районним сектором кримінально-виконавчої інспекції за систематичне порушення порядку та умов відбування покарання до Андрушівського районного суду направлено 4 клопотання про скасування звільнення від відбування покарання з випробуванням, з яких відмовлено – 2, на розгляді перебуває 2 таких клопотання. За ухилення від покарання у виді громадських робіт щодо 1 засудженої направлено клопотання до прокуратури району для вирішення питання про притягнення до кримінальної відповідальності у порядку ст. 389 ч.2 КК України.
За зразкову поведінку і сумлінне ставлення до праці за погодженням спостережної комісії Андрушівської РДА до Андрушівського районного суду було направлено 4 клопотання про умовно-дострокове звільнення від подальшого відбування покарання у виді виправних робіт, з яких 4 задоволено судом.
Протягом поточного року на території району відмічається суттєве зниження рецидивної злочинності серед засуджених, які перебувають на обліку в кримінально-виконавчій інспекції, із 4 у 2014 році на 1 у 2015 році.
За підсумками засідання члени комісії прийняли відповідне рішення.

0 коментарі:

Архів блогу