Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
четвер, 3 грудня 2015 р.

Відбулося засідання спостережної комісії Андрушівської райдержадміністрації

02 грудня відбулося чергове засідання спостережної комісії райдержадміністрації, яке провів керівник апарату райдержадміністрації О.Ю.Савенко.
Члени комісії заслухали Шкрабія С.Л. – т.в.о. начальника Андрушівського районного сектору Управління Державної пенітенціарної служби України в Житомирській області, капітана внутрішньої служби, який доповів присутнім, що станом на 02.12.2015 року на обліку Андрушівського районного сектору кримінально-виконавчої інспекції перебуває 79 засуджених та 3 правопорушники, на яких накладено адміністративне стягнення у виді громадських робіт.
Протягом поточного року на території району відмічається суттєве зниження рецидивної злочинності серед засуджених, які перебувають на обліку в кримінально-виконавчій інспекції, із 4 у 2014 році на 1 у 2015 році.
Також розглядались питання та акцентувалася увага на належній соціальній адаптації раніше засуджених осіб та унеможливлення їх повторного втягнення в злочинну діяльність. Заслухавши всіх доповідачів, члени комісії прийняли ряд рішень, зокрема, забезпечувати і в подальшому належну співпрацю Андрушівського районного сектору кримінально-виконавчої інспекції з спостережною комісією райдержадміністрації та органами місцевого самоврядування в районі щодо профілактики рецидивної злочинності та її попередження.
Голова спостережної комісії райдержадміністрації О.Ю. Савенко зауважив про необхідність і в подальшому проводити щомісячну звірку осіб, які перебувають на обліку Андрушівського районного сектору кримінально-виконавчої інспекції, забезпечення неухильного виконання всіх пунктів плану роботи спостережної комісії на 2016 рік та постійного висвітлення роботи комісії у засобах масової інформації району та офіційному веб-сайті райдержадміністрації.

Секретар спостережної комісії райдержадміністрації О.В.Кондратюк

0 коментарі:

Архів блогу