Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
пʼятницю, 16 грудня 2016 р.

Відбулася 13 сесія районної ради VII скликання

16 грудня 2016 року відбулася 13 сесія районної ради VII скликання.
Голова ради Сергій Марценюк представив депутатам та присутнім в залі звіт про свою роботу за період з листопада 2015 року по грудень 2016 року.
Виконавчий апарат ради підготував методичні матеріали до звіту голови ради.
Депутати затвердили розпорядження голови РДА від 14.12.2016р. № 67-к «Про призначення головного лікаря комунального закладу «Центр первинної
медико-санітарної допомоги» Андрушівської районної ради». Головним лікарем комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андрушівської районної ради» призначено Палазюка Володимира Дмитровича.
Особлива увага була прикута бюджетним питанням. Депутати внесли зміни до районного бюджету на 2016 рік та затвердили розпорядження голови районної державної адміністрації від08.12.16 р. №482 «Про внесення змін до районного бюджету на 2016 рік».
Депутати розглянули блок питань комунальної власності, затвердили технічну документацію по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка перебуває в оренді ПРАТ «УКРАГРО НПК», внесли зміни до Комітету з конкурсних торгів виконавчого апарату районної ради. Депутати розглянули та прийняли звернення до голови обласної державної
адміністрації Гундича І.П., голови обласної ради Ширми В.В., начальника управління агропромислового розвитку Кирилюка Р.М. щодо відновлення роботи насіннєвої лабораторії в Андрушівському районі.

0 коментарі:

Архів блогу