Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
вівторок, 27 грудня 2016 р.

Андрушівська районна рада прийняла бюджет на 2017 рік

Друге пленарне засідання тринадцятої сесії районної ради сьомого скликання відбулося 23 грудня 2016 року. Депутати затвердили Програму підтримки Комунальної установи «Трудовий архів» Андрушівської районної ради на 2017-2019 роки, внесли зміни та затвердили в новій редакції Статут «Комунального архітектурно - проектного ремонтно-експлуатаційного підприємства» Андрушівської районної ради, а також затвердили тарифи на послуги даного підприємства.
З метою раціонального використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста району за рекомендацією постійної комісії з питань бюджету та комунальної власності депутати одноголосно надали згоду на переукладення договорів оренди нерухомого майна та встановлення розміру орендної плати.
Начальник управління фінансів РДА Н.О.Суботенко ознайомила депутатів із проектом районного бюджету на 2017 рік, який після обговорення був прийнятий. Депутати затвердили штатний розпис районної ради на 2017 рік та після дебатів прийняти рішення про оплату праці голови та заступника голови районної ради на 2017 рік.
Всіх присутніх в залі з Новорічними та Різдвяними святами привітали працівники відділу культури.

0 коментарі:

Архів блогу