Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
четвер, 29 грудня 2016 р.

Святкові подарунки дітям загиблих учасників АТО

Святий Микола зараховується до святих як такий, що опікується воїнами, вважається покровителем дітей. Враховуючи те, що в Україні тривають бойові дії, гинуть наші співвітчизники, нажаль, залишаючи рідних, друзів, особливої уваги потребують діти, які залишилися без батьків.
Аби діти бійців АТО на Миколая не залишилися без подарунків та святкового настрою, представники влади та бізнесу подбали про це заздалегідь. Днями десять дітей загиблих військових, хоч не під подушку, однак отримали свої «миколайчики».
Цю зустріч для хлопчиків і дівчаток, чиї батьки загинули за Україну, організували Андрушівська райдержадміністрація, районна рада спільно зі спілкою учасників АТО. Вітав малечу голова райдержадміністрації Олександр Дудар, голова районної ради Сергій Марценюк, помічник народного депутата Катерина Курсон та голова Спілки учасників АТО ОлександрБогайчук. Вони подякували маленьким, але дуже поважним гостям за їхню чемну поведінку сьогодні і висловили побажання щасливої долі в майбутньому. А їхніх мам і бабусь запевнили, що влада робитиме все для того, щоб підтримати родини загиблих воїнів АТО і довести, що Подвиг наших захисників був не даремний.

0 коментарі:

Архів блогу