Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
пʼятницю, 13 січня 2017 р.

Відбувся семінар з головами місцевих рад Андрушівського району

13 січня 2017 року в залі засідань районної ради відбувся семінар з головами місцевих рад району за участю директорів загальноосвітніх шкіл.
Відкрив семінар заступник голови районної ради М.М.Ляшук. Про нагальні потреби району та його проблеми довів до відома голова районної державної адміністрації О.М.Дудар.
Начальник управління праці та соціального захисту населення А.М.Балюк розповіла присутнім про порядок забезпечення пільгами окремих категорій громадян, звернувши увагу на те, що кожна сільська рада може розробити власну програму, якою буде передбачено фінансування пільгового проїзду своїм громадянам. Також зазначила, що іншим варіантом вирішення даної проблеми може бути перерахування коштів авто перевізнику за пільгове перевезення через районну програму шляхом спів фінансування районного та місцевих бюджетів.
Про організацію харчування в навчальних закладах району в 2016 році та шляхи вирішення даного питання в 2017 році довела до відома учасників семінару начальник відділу освіти РДА Л.В.Ковальчук.
Старший лейтенант Андрушівського РВК О.М.Петрович роз’яснив присутнім про зміни в законодавстві про військовий облік та службу в армії за контрактом. Ознайомив з Порядком організації та ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 07.12.2016 року №921.
Про авансові платежі бюджетних організацій та деякі інші питання забезпечення населених пунктів електроенергією розповів заступник начальника Андрушівського РЕМ по комерційній частині Т.Ю.Сергеєв.
В роботі семінару активну участь взяли міський голова Бойко В.І., Червоненський селищний голова Ящук Ю.В., Гальчинський сільський голова Сушко М.Г., Любимівський сільський голова Ящук В.В., Павелківський сільський голова Опанасюк О.М., Яроповицький сільський голова Поліняк М.Д.

0 коментарі:

Архів блогу