Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
середу, 25 січня 2017 р.

Минулого тижня голова ОДА Ігор Гундич запровадив відеоприйом громадян

Даний вид прийому створено як додатковий метод комунікації із населенням.
«Я, як голова облдержадміністрації, провожу два особисті прийоми в місяць у кабінеті. Тепер буду проводити і відеоприйоми. А в райони я буду їхати тоді, коли мене там ніхто не чекає. Я не хочу чути фальш, а навпаки – більш відверті запитання від людей. Можливо, навіть, щоб хтось із громади сказав, як працюють представники влади у тому чи іншому районі», –зазначив Ігор Гундич.
Для того, аби потрапити на відеоприйом до голови ОДА, необхідно на сайті Житомирської облдержадміністрації у рубриці «Відеоприйом громадян», за спеціальною формою подати заявку на вільну дату і час відеозв’язку із головою ОДА. Найближчий відеоприйом запланований вже на 26 січня 2017 року і триватиме з 18.00 год. до 19.30 год.
Якщо ж хтось не має відповідного обладнання (комп’ютера та веб-камери), або громадянин не зможе зареєструватися та налаштувати необхідні параметри – для цього потрібно просто звернутися до РДА. У кожній із них буде відповідне технічно облаштоване місце, звідки можна виходити на зв’язок.
Голова ОДА планує проводити відеоприйоми систематично і в основному не в робочий час – для зручності населення. Найближчий відеоприйом, на який вже відкрита реєстрація, запланований на 26 січня 2017 року з 18.00 до 19.30 год.
Нагадаємо, перший відеоприйом громадян відбувся у минулу п’ятницю, 20 січня 2017 року. Голова ОДА Ігор Гундич спілкувався із жителями Коростенського району. Керівник області наголосив, що така комунікація зменшить дистанцію між владою і громадою і допоможе облдержадміністрації бути максимально відкритою.

Головний спеціаліст з питань звязків із ЗМІ та громадськістю Малинівська О.А.

0 коментарі:

Архів блогу