Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
вівторок, 23 травня 2017 р.

Інтернет доступ від Інтертелеком в Андрушівці

Користуючись послугою доступу до мережі Інтернет від компанії Інтертелеком, ви отримуєте можливість користуватися Інтернетом без додаткових реєстрацій.

Для усіх абонентів діють єдині дані авторизації – логін: ІТ, пароль: ІТ.

Ефірний час не тарифікується, тарифікується об’єм вхідного та вихідного трафіку з округленням до цілої копійки.

По усій території покриття ТОВ «Інтертелеком» (дивись карту покриття http://www.intertelecom.ua/ua/aboutcompany/cmap) доступний Інтернет у режимі CDMA 1х. При наявності технічної можливості для усіх абонентів, крім підключених на умовах пакету «Картка «Online», автоматично підтримується доступ за технологією передачі даних EVDO Rev.0, EVDO Rev.A (дивись карту покриття EVDO http://www.intertelecom.ua/ua/aboutcompany/evdomap).

Усі абоненти, у тому числі і підключені за умовами пакета «Картка «Online», мають можливість, використовуючи єдині дані авторизації - логін: IT_TEST , пароль: IT_TEST, випробувати у тестовому режимі доступність та якість доступу до Інтернету за технологією передачі даних EVDO Rev.0, EVDO Rev.A. шляхом закачування інформації з http://www.intertelecom.ua и перегляду ресурсу http://www.intertelecom.ua.

Абоненти, підключені на умовах пакету «Карточка «Online», обслуговуються тільки на умовах доступу за технологією передачі даних CDMA 1x (крім доступу у тестовому режимі до ресурсу http://www.intertelecom.ua). При бажанні отримати доступ у режимі EVDO Rev.0 або EVDO Rev.A, абоненти, що обслуговуються на умовах пакету «Картка «Online», можуть підключитися на один з тарифних планів, які пропонуються ТОВ «Інтертелеком».

Послуга "3G" та "3G_NІGHT"

Послуга "3G_NІGHT" з 23.00 до 8.00 (плата за 1 Мб вхід./вихід. трафику) - 0,75
Послуга "3G" з 8.00 до 23.00 (плата за 1 Мб вхід./вихід. трафику) - 0,15

Логін: 3G, Пароль: 3G

Тарифікація сесії Інтернет здійснюється з округленням до цілої копійки згідно з тарифними планами.

0 коментарі:

Архів блогу