Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
вівторок, 12 квітня 2011 р.

ТОВ "Андрушiвський Маслосирзавод"

Андрушівський маслосирзавод вже більше 30 років відомий, як один з найбільших на території СНД виробників високоякісного сиру і традиційного українського вершкового масла.

Крім сиру і масла, завод виробляє сухе знежирене молоко та сироватку. Cуха молочна сироватка та сухе знежирене користуються стабільним попитом на підприємствах кондитерської, ковбасної промисловості і виробництві морозива.

Виробнича потужність переробки заводу - до 250 тонн молока на добу, виробництва олії - 100 тонн на добу. З 2000р., після придбання маслосирзаводу ГК "Альянс", підприємство збільшило обсяги переробки молока в 10 разів.

Особливою гордістю підприємства є, яка встигла себе зарекомендувати завдяки високій якості та різноманітності пропозиції, ТМ "Золотава", асортимент якої налічує понад 10 найменувань смачного сиру, вершкового масла і спредів різних типів жирності.

З 2002р. Андрушівський маслосирзавод, крім традиційних «Голландського», «Російського» і «Буковинського», почав випускати елітні сорти сиру: «Едам», «Гауда», «Дуплет» і «Мармуровий». У 2004р. була представлена ??нова серія сирів для справжніх гурманів (найменший сир «Гном»).

Визнання і популярність - ось дві основні складові успіху, що стали незмінними супутниками ТМ «Золотава»: більше 35 медалей на вітчизняних та міжнародних конкурсах. Останнім досягненням ТМ «Золотава» стала перемога в регіональному етапі масло «Золотава» в номінації «100 кращих товарів України» в 2010р.

Головною запорукою успіху є:
- підвищена увага до якості сировини,
- сучасні технології переробки,
- високий професіоналізм,
- компетентність керівників виробничих підрозділів.

Великі обсяги виробництва дозволяють утримувати собівартість продукції, витримувати оптимальні терміни поставок. Складені воєдино, ці фактори забезпечують Андрушівському маслосирзаводу зростання продажів у всіх регіонах Україні, а також вихід на міжнародні ринки. Андрушівські сири і масло продаються в Росії, Грузії, Вірменії, Азербайджані, Казахстані і Молдові, успішно конкуруючи з місцевими виробниками.
І все ж варто один раз покуштувати прекрасні сири, короновані золотим ім'ям - «Золотава» і гідно оцінити їх відмінний смак.

0 коментарі:

Архів блогу