Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
вівторок, 2 липня 2013 р.

Андрушівщина святкувала 90 років району!

90 років для історії - лише мить, а для нас - це час становлення і зростання. Нова економічна політика, грошова реформа, боротьба з неписьменністю, вільний розвиток різних національностей, інші економічні та соціально-політичні перетворення сприяли поступовому розвитку району.

Історія нашого району як і держави в цілому, має злети і падіння, успіхи і трагічні сторінки.В усі часи люди були і залишаються головним і найціннішим багатством нашої землі. Андрушівська земля народила і виховала п'ять Героїв Радянського Союзу, три повних кавалери ордена Слави , сім Героїв Соціалістичної праці, дві наші сучасниці нагороджені орденом Княгині Ольги, не один десяток наших земляків удостоєні звання заслужений юрист, заслужений працівник культури,медицини, сільського господарства. Чимало діячів і вчених, уродженців району, добре знані в Україні та за її межами.

Привітати район з ювілеєм прибули голова обласної державної адміністрації С.М.Рижук, голова обласної ради Й.А.Запаловський, делегації із Бердичівського, Ружинського, Попільнянського районів, члени Андрушівського земляцтва, керівники району останніх чотирьох десятиліть. Андрушівчан та гостей вітали голова районної державної адміністрації Б.В.Мазур, голова районної ради О.В.Мельник та вручили пам'ятні медалі «Почесний житель Андрушівського району» Михайленку П.П., який очолював район у 80-их роках; Габзівській В.А., ветерану праці, яка все своє життя пропрацювала дояркою в рідному селі, депутату Верховної Ради УРСР 11 скликання, нагороджена Орденом Трудового Червоного Прапора; Ющинській Л.І., яка майже тридцять років працює дитячим лікарем Андрушівської ЦРЛ . З нагоди ювілею отримали ювілейну медаль «90 років району» кращі з кращих , ті , хто своєю працею творили славу і честь рідній землі. Зі сцени районного будинку культури дарувала землякам свої пісні заслужена артистка України Надія Недашківська. А вів урочистості заслужений працівник культури України, наш земляк, Володимир Шинкарук.

0 коментарі:

Архів блогу