Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
суботу, 6 липня 2013 р.

Спортивні новини

Підсумки спортивних новин травня.

З 17 по 19 травня в м.Керч відбувся чемпіонат світу з гирьового спорту, на якому наша спортсменка, вихованка ДЮСШ, учениця Зарубинецької ЗОШ І-ІІІ ст.. Турська Людмила( тренер Затилюк Г.П.) посіла ІІІ місце.
23 травня в м.Житомир відбувся чемпіонат області з гирьового спорту, в якому приймала участь команда району ( тренер Затилюк Г.П.). Учениця Зарубинецької ЗОШ І-ІІІ ст.. Турська Людмила посіла І місце, а учень Гальчинської ЗОШ І-ІІІ ст. Костюк Вадим виконав норматив на І спортивний розряд.
23 травня команди району на чолі з тренерами Романським О.М., Маліновським І.І та Науменко А.Г. прийняли участь у обласному фестивалі з футболу ”Даруймо радість дітям”, де посіли два 5-х місця і одне сьоме місце.
24 травня на районному стадіоні ”Колос” та на базі Андрушівської гімназії відбулися зональні змагання в рамках ХХ спортивних ігор серед працівників охорони здоров’я.
25-26 травня розпочався Чемпіонат району з футболу, в якому приймуть участь 17 команд району.
26 травня розпочався Чемпіонат області з футболу серед ветеранів. На районному стадіоні ”Колос” команда Андрушівського району ”Аміко” приймала комаду ”Зоря” м.Романів. Рахунок матчу 3:0 на користь команди ”Аміко”.

0 коментарі:

Архів блогу