Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
четвер, 18 липня 2013 р.

Обговорювали важливі питання

В Україні закладено конституційні засади місцевого самоврядування, ратифіковано Європейську хартію місцевого самоврядування, прийнято низку базових нормативно - правових актів, які створюють правові та фінансові основи його діяльності.
Існуюча в Україні система місцевого самоврядування на сьогодні не задовольняє потреби суспільства. Функціонування місцевого самоврядування у більшості територіальних громад не забезпечує створення та підтримки сприятливого життєвого середовища, необхідного для всебічного розвитку людини, її самореалізації, захисту її прав, надання населенню якісних і доступних адміністративних послуг шляхом сталого розвитку громади.
16 липня на базі Андрушівської райдержадміністрації відбувся семінар – нарада по реалізації в регіонах завдань Президента України щодо створення належних умов для розвитку сільських населених пунктів. В ході засідання обговорювалася низка питань, зокрема проект Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні. Виступаючі висловили ряд пропозицій, які потребують врахування.
Підсумовуючи роботу круглого столу керівник апарату В.І. Радецький зазначив, що реалізація завдання Президента України щодо створення належних умов для розвитку сільських населених пунктів забезпечить їх дієздатність, самодостатність, конкурентоспроможність і сприятиме підняттю ролі громадськості у вирішенні соціально - економічних питань розвитку держави.

0 коментарі:

Архів блогу