Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
четвер, 18 липня 2013 р.

Допоможемо Житомирському учбово-виробничому підприємству УТОГ

У Житомирській області функціонує Житомирське учбово-виробниче підприємство УТОГ. Основним завданням підприємства УТОГ, яке користуються всебічно підтримкою Держави, є працевлаштування інвалідів по слуху та їх трудова і соціальна реабілітація.
Підприємство займається пошиттям спецодягу, комбінезонів, постільної білизни, пошиттям верхнього та жіночого одягу.
На даний час через непристосованість підприємства УТОГ до роботи в ринкових умовах, пов’язаних зі специфікою праці інвалідів зі слуху і відсутністю достатніх обсягів робот, окремі виробничі підприємства УТОГ опинилися в надзвичайному скрутному становищі на межі не тільки виживання та збереження виробничого і трудового потенціалу, але й забезпечення елементарного прожиткового мінімуму працівників-інвалідів.
У зв’язку з цим, виходячи з соціальних ініціатив Президента України та Плану заходів з виконання Державної програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки та з метою завантаження обсягами робіт Житомирського виробничого підприємства УТОГ звертаємося до державних структур та закладів, а саме дитячих садків, шкіл, лікарні, місцевим відділень МНС, МВС, учбових, культурних закладів, охоронних структур, комунальної служби з проханням допомогти «вижити» даному підприємству , а саме робити замовлення які виконуються за рахунок державних та місцевих бюджетів на зазначеному виробничому підприємстві інвалідів.
Ваша допомога у вирішенні цього питання сприятиме реалізації державної соціальної політики і забезпечення та створення належних умов життя та реабілітації осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Заступник начальника управління праці
та соціального захисту населення РДА М.М.Ляшук

0 коментарі:

Архів блогу