Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
суботу, 21 червня 2014 р.

Вітання з Днем державної служби

Шановні держслужбовці!

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем державної служби!
Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі.
Зі здобуттям Україною незалежності поняття державної служби набуло принципово нового значення. Адже саме діяльність державних службовців, як посередників між владою і народом, мала винятково важливе значення в розбудові державності.
Віримо, що ваші зусилля й надалі будуть спрямовані на побудову демократичного суспільства на засадах соціально орієнтованої ринкової економіки, забезпечення конституційних прав і свобод громадян, стабільний розвиток країни, піднесення її престижу на міжнародній арені.
Бажаємо всім вам міцного здоров'я, невичерпної енергії, нових звершень у справі служіння народу та нових здобутків в ім'я великого майбутнього України.
Нехай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов'язку.

З повагою,
Голова районної ради
В.В. Костик

0 коментарі:

Архів блогу