Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
вівторок, 17 червня 2014 р.

Відбувся день поля

17 червня 2014 року в м. Андрушівка, вперше на Житомирщині, Групою компаній "VITAGRO" було проведено День поля - 2014. Метою заходу стало обмін досвідом представників агросфери області та науковців, отримання нової інформації про посівний матеріал та засоби захисту рослин.
У заході взяв участь голова райдержадміністрації Роман Гаврилович, який привітав учасників зібрання. У своєму виступі він наголосив, що аграрії повинні працює і на економіку держави, і над створенням нових робочих місць у селі, допомагати у розвитку соціальної сфери населеного пункту. Звертаючись до керівників аграрних підприємств, очільник району акцентував увагу, що влада району готова до плідної співпраці та до спільного вирішення їхніх проблем.
Начальник агропромислового управління Анатолій Горкун розповів присутнім про стан агропромислового комплексу в районі. Зокрема, він зазначив, що середня урожайність сільськогосподарських культур за минулий рік складає 60,2 центнера з гектара, що на 12 центнерів більше проти минулого року. В господарствах впроваджуються новітні технології ведення землеробства.
Директор товариства з обмеженою відповідальністю агрохімічної компанії "VITAGRO" Роман Рибак ознайомив учасників семінару з діяльністю компанії.
Під час Дня поля аграрії мали нагоду зустрітися з провідними науковцями. Також в програмі заходу були заплановані виїзди на демонстраційні посіви та відвідування господарств.

0 коментарі:

Архів блогу