Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
понеділок, 23 червня 2014 р.

З Днем Державної служби

З Днем Державної служби привітав голова районної ради В.В.Костик голову районної державної адміністрації Р.В.Гавриловича та колектив адміністрації.

«Інститут державної служби складає невід'ємну частину країни.- підкреслив Віктор Васильович.Від цілеспрямованої , високопрофесійної та стабільної роботи державного апарату , сумлінного і якісного виконання своїх обов'язків залежить становлення української державності.Сьогодні, в умовах розвитку демократичної, європейського зразка країни , державний службовець не тільки виконавець своїх службових обов'язків та функцій держави, це - єднальна ланка між владою і народом. Від вашого професіоналізму та наполегливості великою мірою залежить вирішення тих важливих соціально-економічних завдань, які стоять перед нашим регіоном та країною в цілому».

В.В.Костик спільно з головою профспілкової організації працівників органів місцевого самоврядування, начальником відділу організаційної роботи районної ради Т.В.Ломберг відвідали також колективи Районного центру зайнятості, Управління пенсійного фонду в Андрушівському районі,відділ Держземагенства в Андрушівському районі та вручив Грамоти районної ради та цінні подарунки з нагоди свята. Усім державним службовцям Віктор Васильович побажав здоров'я, мирного неба, мудрості, витримки у всіх життєвих випробуваннях, добра і добробуту, заслуженої шани і вдячності від людей!

0 коментарі:

Архів блогу