Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
суботу, 17 жовтня 2015 р.

Андрушівський район: піротехніки знищили артснаряд, який діти знайшли на закинутому складі

13 жовтня до служби порятунку «101» м. Андрушівка надійшло повідомлення про те, що в смт Червоне виявлено підозрілий предмет. Діти знайшли небезпечну знахідку під час прогулянки по руїнах місцевого закинутого складу і принесли додому. Побачивши підозрілий предмет, дорослі припустили, що це боєприпас, що міг вибухнути у будь-який момент. Ними було негайно викликано рятувальників.

Фахівці ДСНС, які прибули до місця виклику, ідентифікували знахідку як 76-міліметровий артилерійський снаряд часів минулої війни. 15 жовтня група піротехнічних робіт Управління ДСНС Житомирщини знищила вибухонебезпечний предмет у спеціально відведеному для цього місці.

Рятувальники Житомирщини вкотре закликають: помітивши вибухонебезпечний предмет – негайно телефонуйте за номером «101». Не випробовуйте долю – не чіпайте його! В жодному разі не можна розбирати чи розпилювати боєприпаси. Самостійно не переносьте та не перекочуйте їх з місця на місце. Не збирайте та не здавайте такі предмети в металобрухт. Убезпечте від біди себе та своє оточення!

0 коментарі:

Архів блогу