Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
пʼятницю, 30 жовтня 2015 р.

Андрушівка - бійці ДСНС врятували з води двох чоловіків

29 жовтня о 17:44 до Служби порятунку «101» м. Андрушівка надійшло повідомлення про те, що в річці Гуйва тоне чоловік. Місцевий житель, який мешкає неподалік, почув крики про допомогу та кинувся на порятунок. На власному човні він підплив до потопаючого. Однак той вчепився у плавзасіб та перевернув його, внаслідок чого у воді опинилися вже обоє чоловіків.

По прибуттю до місця події рятувальників 5-ї ДПРЧ м. Андрушівка було встановлено, що в річці на відстані 60-100 метрів від берега знаходиться дві людини. На рятувальному човні бійці ДСНС оперативно дісталися до чоловіка, який намагався допомогти рибалці. Його вхопили за плечі та першим доправили до берега. Після чого кинулися до потопаючого рибалки. Він зачепився рукою за сітку, якою ловив рибу, завдяки чому тримався увесь час на воді. Його було врятовано у такий же спосіб.

Обох чоловіків бійці ДСНС передали медикам швидкої допомоги. Їх доставили до Андрушівської центральної районної лікарні. Як з’ясувалося пізніше, 53-річний рибалка є інвалідом. У нього замість ніг протези.

0 коментарі:

Архів блогу