Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
пʼятницю, 2 жовтня 2015 р.

В Територіальному центрі відзначили День ветерана та День людей похилого віку

Так, з нагоди відзначення Дня людей похилого віку 30 вересня територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) було організовано святковий обід в приміщенні сільської ради с.Ст.Котельня для підопічних, які перебувають на обліку терцентру.
Шановних гостей зі святом вітали народний хор та вихованці гімназії с. Стара Котельня - художній керівник Басюк О.В. та директор будинку культури Омельчук В.В., які зустріли гостей українськими народними піснями та відомими піснями воєнних та повоєнних років.
Тож запрошені відчули себе не лише гостями на цьому святі, а й безпосередньо учасниками пісенного дійства.
До присутніх на святі звернулася директор терцентру Подік Н.В., сільський голова Бондарчук В.М. та соціальний працівник Гончарук Н.В., наголосивши, що цей день є визначним і особливим, оскільки кожен повинен пам’ятати свою історію, шанувати та надавати підтримку людям похилого віку, ветеранам, пенсіонерам. Турбота про них – справа всього суспільства, адже моральна й матеріальна підтримка особливо відчуваються у поважному віці.
Саме на підтримку людей похилого віку і спрямована діяльність територіального центру. Також учасники святкового обіду отримали продуктові набори завдяки підприємцям, які надали спонсорську допомогу -це Гринишин Є.Я., ПП «Імпак» Маліновський С.В., СФГ Ткаченки, Осипович В.М., Дущенко В.В., Сищик Л. П., Тихончук В.Я., ПП «Анкос» Демчик В.С., Сергатюк А.С.

Директор терцентру Н.Подік

0 коментарі:

Архів блогу