Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
четвер, 1 листопада 2012 р.

80 років виповнилося районній газеті «Новини Андрушівщини»

80 років виповнилося районній газеті «Новини Андрушівщини». З цієї нагоди відбулись ювілейні урочистості у районному будинку культури, на яких перегорнули сторінки історії цього періодичного видання та проаналізували здобутки.
Напередодні ювілею перед приміщенням редакції газети «Новини Андрушівщини» було встановлено пам’ятний знак на честь усіх тих, хто розумом і серцем творив історію районки.

Перший випуск цього періодичного видання вийшов у 1931 році і тоді воно мало назву «Соціалістичний комбінат». Потім газету перейменували в « Соціалістичний шлях», а затим в «Шлях до комунізму. З 1991 року газета має назву «Новини Андрушівщини»
Микола Мотузюк – редактор газети з 1976 по 1999 рік: «Наша газета завжди була в авторитеті…»
Віктор Махінчук – редактор газети (1999-2005): "Ми перші в області перейшли на комп.набор…»
Минали роки, змінювались назви, проте районна газета Андрушівщини і тоді і зараз об’єктивно і виважено висвітлює події, підтримуючи тісний зв'язок із владою, і з читачем.
Марія Олексюк – редактор газети «Новини Андрушівщини»: «Сьогодні колектив невеликий…»
«Новини Андрушівщини» є рідною газетою для першого заступника голови облдержадміністрації Миколи Олещенко, який працював певний час керівником району
Микола Олещенко вручив працівникам редакції подарунки і почесні грамоти облдержадміністрації та обласної ради нагородили ювілярів також представники районної влади, обласних галузевих управлінь та установ, з якими «Новини Андрушівщини» співпрацюють.

О.Ковальчук

0 коментарі:

Архів блогу