Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
неділю, 14 серпня 2016 р.

Відсвяткувала свій ювілей секретар Червоненської селищної ради

14 серпня відсвяткувала свій ювілей секретар Червоненської селищної ради, прекрасна, мила, доброзичлива і чарівна жінка Галина Іванівна Козиренко. В її житті це вже 60-те літо.
Народилася вона в смт. Червоне в дружній, працелюбній родині Кондратюків. В 1973 році, після закінчення школи, продовжила навчання в Черкаському ПТУ № 8. Повернувшись в 1975 році в рідне селище, працювала бібілотекарем в місцевій бібліотеці. Згодом з відзнакою закінчила Житомирське культосвітнє училище за спеціальністю “Бібліотечна справа”.
В 1982 році Галина Іванівна вийшла заміж та виїхала в Казахстан за місцем служби чоловіка. В рідне селище повернулася в 1994 році, влаштувалася лаборантом в Червоненську загальноосвітню школу. З квітня 2006 року працює секретарем Червоненської селищної ради. Гордість Галини Іванівни - син Віталій, який є її підтримкою і опорою.
З ювілейним днем народження Галину Іванівну привітали заступник голови районної ради М. М. Ляшук, керуючий справами виконавчого апарату районної ради С. А. Михайловський , голова райкому профспілки працівників органів місцевого самоврядування Т. В. Ломберг та працівники селищної ради.
Всі щиро бажали жінці щедрої долі, міцного здоров’ям, довгих, наповнених плідними досягненнями років життя. Хай Ваша дорога буде світлою і радісною, як цей святковий день, а теплі привітання додадуть наснаги у скарбничку Вашої душі.

0 коментарі:

Архів блогу