Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
вівторок, 7 березня 2017 р.

Привітання голови райдержадміністрації з Міжнародним жіночим днем 8 березня

Дорогі наші жінки!
Сердечно вітаю Вас із приємним, радісним святом – 8 Березня !
Серед кращих традицій нашого народу є повага й шана до жінки — матері – мудрої господині, охоронниці домашнього вогнища. Дбайлива мати, жінка, любляча дружина, сумлінна трудівниця — таке нелегке ваше покликання, яке ви виконуєте з гідністю і терпінням. Саме тому ніколи не прийде час, коли ми перестанемо поважати жінку, цілувати руки матерів і низько вклонятися їм до землі.
Користуючись нагодою, хочу подякувати всім жінкам, які сьогодні сумлінною повсякденною працею утверджують авторитет державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств і організацій, забезпечуючи виконання важливих завдань на різних напрямках роботи. Особлива подяка тим жінкам, які сьогодні разом з чоловіками стоять на передньому краї боротьби за суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, жінкам-волонтерам, медичним працівникам. Велика шана матерям і дружинам, які ждуть чоловіків та синів з фронту, глибоке співчуття тим з них, які втратили рідних.
Ваша небайдужа й відповідальна життєва позиція, як і буденна праця є справжньою запорукою миру й стабільності нашого народу, відродження нашої країни.
Тому бажаю Вам, щоб не тільки в свята відчували ви чоловічу увагу, турботу. Хай буде більше посмішок на ваших обличчях і безхмарних весняних днів у житті. Здоров’я вам, щастя, нев’янучої молодості і краси, надії і любові, добра і сонця у ваші родини і серця.
З святом Вас!

З повагою голова райдержадміністрації О.М. Дудар

0 коментарі:

Архів блогу