Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
понеділок, 20 березня 2017 р.

Кібернетичний ігровий майданчик

Дивлячись навкруги, розумієш, що світ все більше і більше наповнюється цифровими технологіями. Кожен із нас стикається з необхідністю використання інновацій техніки. Але виникає питання – «Чи є це повністю безпечним?». В першу чергу потрібно пам’ятати, що гаджетами користуються і маленькі жителі населення – діти. Тому, 17 березня 2017 року, у ДНЗ «Колобок» с. Лісівки на батьківське зібрання завітали фахівці із соціальної роботи Андрушівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та провели бесіду на тему: «Кіберзлочинність».
Нажаль, кіберзлочинність прирівнюють до насилля та жорстокого поводження в суспільстві. Набагато легше причинити шкоду, не встаючи від «робочого монітору». За допомогою троянських програм, так званими «троянами», можливо зламати всі особисті дані.
Обачність – запорука вашої безпеки. Не потрібно завжди надіятись на антивірусні програми. Захищайте себе та своїх дітей від веб – залежності. За допомогою та інформацією звертайтесь в Андрушівський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (м. Андрушівка, пл. Т.Г.Шевченка, 1, каб. № 47, 4-й пов., тел. 2-20-72).

Бруцька А.М., фахівець із соціальної роботи І категорії відділу соціальної роботи АРЦСССДМ

0 коментарі:

Архів блогу